Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 February 2010

Salam Maulidur Rasul 1431H...

Assalamualaikum..


Tiada harapan selain ALLAH

Tiada idola selain NABI

Tiada kata seindah AL-QURAN

Tiada jalan selurus SUNNAH

Tiada perjuangan selain ISLAM





25 February 2010

Percutianku...

Assalamualaikum..Lamanya x post kat blog nie..sebenarnya banyak nak post cerita..tapi, kebizianku dlm menyiapkan fullpaper utk submit dlm bulan nie..

Alhamdulillah..mlm nie sempat nak kongsi sedikit gmbr (gambar time aku holiday hari tu..Chinese New Year)..kat SA (Shah Alam je..x jauh pun..hehe..)












*** Soalan cepu x emas: Di manakah tempat ini? :D

06 February 2010

Gathering Santaibowl NasyidFM...


Assalamualaikum..Lamanye x post kat sini..apa2 pun, bln 2 ni ada perubahan skt pada blog kesayanganku ni...harap smua pengunjung ceria.. :D

Post kali ni aku nak war2 kan ttg Gathering Santaibowl NasyidFM..(nak tlg promote utk kwnku)..


GATHERING SANTAIBOWL NASYIDFM

Tarikh : 6 MAC 2010 (SABTU)
Masa : 3.00 PETANG
Tempat : AMPANG SUPERBOWL (METRO POINT KAJANG)
Yuran : RM 20


Walaupun aku x dpt join coz bz dgn tesis..tapi aku doakan semoga smua berjalan dgn lancar..amin..


Kepada yg berminat nak join Gathering Santaibowl NasyidFM..blh la lawati web ni utk maklumat lanjut..


Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM