Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

27 April 2013

Cinta dan Wahyu [Episod 5]


# EPISOD 5 #

C.I.N.T.A
D.A.N
W.A.H.Y.U


(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)


JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP SELASA

JAM 10.00 MALAM

HANYA DI TV AL HIJRAH



# EPISOD 4 # CINTA DAN WAHYU

24 April 2013

Secara Live @ TV ALHIJRAH...

Oleh kerana tak dapat nak tengok cerita Cinta dan Wahyu di TV tadi, 

cpt2 cari alternatif lain

iaitu

tengok di website TV Al-Hijrah

Tak tahu website dia?????

mari kawe kabor website tu...
(tiba2 terkeluar kecek klate...hehehe...)


link bawah nie yer!



Bicara IMG:
saya memang peminat setia cerita CINTA & WAHYU... ^_^

21 April 2013

Cinta dan Wahyu [Episod 4]


# EPISOD 4 #

C.I.N.T.A
D.A.N
W.A.H.Y.U



(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)


JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP SELASA

JAM 10.00 MALAM

HANYA DI TV AL HIJRAH



19 April 2013

SOLAT...



sama-sama kita renungkan di sebalik kata-kata UAI...

Bicara IMG:
line celcom dah semakin lembap dan KO sekarang nie...

18 April 2013

Cinta dan Wahyu [Episod 3]


# EPISOD 3 #

C.I.N.T.A
D.A.N
W.A.H.Y.U


(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)


JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP SELASA

JAM 10.00 MALAM

HANYA DI TV AL HIJRAH


12 April 2013

Cinta Limited Edition...

Rasanya lebih kurang 13 minggu lagi kita bakal menyambut kedatangan RAMADHAN...

Hari ini kita telah melangkah masuk bulan Islam yang baru iaitu 1 Jamadil Akhir...Oleh itu mulai hari ini sehingga hari Jumaat terakhir sebelum Ramadhan, saya akan post beberapa gambar yang terselit Kata-kata Ustaz Azhar Idrus...

Setiap kata-kata terselit makna yang mendalam...


Jangan kita kata orang yang tak berCOUPLE tu tak laku,
tapi

CINTANYA LIMITED EDITION

dan

UNTUK YANG HALAL...


Jom dengar apa Ustaz Azhar Idrus cakap bab
JODOH


Kepada yang tak berCOUPLE,
jangan sedih-sedih...
jangan bimbang... dan
jangan marah kalau orang kata kita tak ada kekasih / boyfriend / girlfriend

SEBAB

ALLAH DAH TENTUKAN JODOH KITA...

JIKA TIDAK DI DUNIA,

MUNGKIN DI AKHIRAT NANTI...

ITU JANJI ALLAH...


### gambar hiasan semata-mata ###


selalu aku berdoa kepada Yang Maha Esa
Moga dikurnia seorang "IMAM" YANG SOLEH


Bicara IMG:
jangan lupa baca Surah Al-Kahfi yer kawan-kawan!!! (ingatkan diriku jua)...

09 April 2013

Serahkan Segalanya...

...nak dapat SEGULUNG IJAZAH bukannya senang...

...nak dapat SEGULUNG MASTER pun bukannya senang...

Yang Penting...

Jangan Takut Untuk "Berdepan" Dengannya...



- disalin balik drpd FBku pada 2 April 2013 -






Bicara IMG:
ku teruskan perjuangan...demi SEGULUNG MASTER ku...

08 April 2013

Ukhti NasyidFM...

ALHAMDULILLAH...
Majlis Perasmian berjalan dengan lancar semalam...
(tiba2 terbayang diri sendiri ada kat sana...
walaupun 
realitinya tidak sama sekali...)

Apa-apapun ucapan

T.A.H.N.I.A.H 
BUAT SEMUA
YANG TELAH MENJAYAKANNYA

Semoga segala usaha kalian dipermudahkan-Nya...


Hakcipta Terpelihara

KEJAP2...

JANGAN LUPA!!!

DAFTAR SEBAGAI AHLI UKHTI NASYIDFM 
DI


Bicara IMG:
saya suka dengar nasyid...terutamanya di NASYIDFM...

06 April 2013

Cinta dan Wahyu [Episod 2]

# EPISOD 2 #

C.I.N.T.A
D.A.N
W.A.H.Y.U



(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)


JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP SELASA

JAM 10.00 MALAM

HANYA DI TV AL HIJRAH


05 April 2013

Cinta dan Wahyu [Episod 1]

Ada siapa2 yang tak tengok / tak sempat nak tengok Drama Cinta dan Wahyu di TV Al Hijrah Selasa lepas? Kalau tak sempat jangan bimbang dan jangan nangis2....sebab tadi terlihat Saudara A Fauwaz Mohamed post Youtube Cinta dan Wahyu Episod 1 dan Episod 2 di wall FB....

Jadi, yang mana tak tengok / tak sempat nak tengok tu...jom tengok sekarang....
Post yang nie untuk Episod 1 dulu yer!  ^_^


# EPISOD 1 #

C.I.N.T.A
D.A.N
W.A.H.Y.U



(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)


JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP SELASA

JAM 10.00 MALAM

HANYA DI TV AL HIJRAH



04 April 2013

Menanti Bulan Mei...

Ku biarkan gambar yang berbicara...


dengan

penuh DEBARAN


dan

penuh HARAPAN



Ya Allah...Kau permudahkan segala urusanku nanti... 

Amin...



Bicara IMG:
setelah 4 bulan ku tunggu tarikhnya...
pengalaman yang lepas benar-benar mengajarku erti KESABARAN dalam menuntut ilmu...

01 April 2013

100 hari saja lagi...

Apa yang 100 hari nie???

Nak kawen ke???

Nak tunang ke???

Kalau taip or sebut je nombor-nombor nie...mesti itu la soalan yang biasa org tanya/komen kat fb...
betul tak?

Sedar tak sedar...pejam celik pejam celik (ayat pemes yg biasa org guna)...
tinggal 100 hari saja lagi kita bakal menyambut kedatangannya....

Nak sambut sape???

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
V


Sudahkah kita semua bersedia menyambut kedatangannya?

Jom sama-sama kita persiapkan diri....

Duduk diam, tanya hati...


Bicara IMG:
kami semua menanti kedatanganmu, Ya Ramadhan...

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM