Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 December 2013

Penutup Tirai 2013...

Memang sekejap je masa berlalu...ungkapan macam nie dah biasa kita dengar...tak kira habis 1 hari...habis 1 minggu...dan sekarang....dah nak habis 1 tahun....
Oleh kerana jari nie tak tahu nak tekan huruf apa dah...so, jom tengok gambar dulu...
hanya gambar dapat menceritakan segala-galanya...hehehe....

21122013 | SJHP SIRI 3.0 | UPM


Tak sabar nak "kutip" ilmu daripada sifu-sifu


Jam 8.30 baru sampai....so, full park la....


Purple bag!!!! I like it!!!!!


Hebat 1: 8.45 - 10.15 a.m.
Tulis Tesis Pantas - Integrasi Doc Map dan Mendeley
Sifu: Dr. Othman Talib (UPM)


kalau ikut cara Dr. OT nie memang sekejap je dapat siap tesis...
yang Dr. OT tunjuk nie just ZDOT (Zero Draft Of Thesis)...
so, kalau nak tahu detail....kenalah join bengkel Dr. OT....


Hebat 2: 10.15 - 11.30 a.m.
Wow! Mudahnya buat Literature Review dengan ATLAS.ti
Sifu: Madam Ani Munirah Mohamad (UUM)


Hebat 3: 11.30 - 12.30 p.m.
Master/PhD: Kekuatan Spiritual & Emosi
Sifu: Dr. Siti Uzairiah Mohd Tobi (UTM)


PhD: Finished is better than 'PERFECT'


Hebat 4: 2.00 - 3.15 p.m.
Analisis Model Berstruktur: SEM dengan AMOS
Sifu: Dr. Mohd Awang Idris (UM)


Hebat 5: 3.30 - 4.45 p.m.
Analisis Instrumen/ Questionnaire: RASCH Model
Sifu: Dr. Akbariah Mohd Mahdzir (UTM)

# tak sempat nak ambil gambar time Hebat 5 coz dah habis bateri


awal-awal dah book untuk next workshop... ^_^

so, kepada yang mahu jadi HEBAT dalam Master/PhD,
jom join bengkel yang dikendalikan MPWS...
jangan lupa lawati 
website MPWS dan FB MPWS 
(klik pada gambar)
untuk mengetahui maklumat lanjut (macam promoter pulak)




MY BIRTHDAY | 23122013

Thank you very much to my lovely sis coz sponsor cute cake...

Terima kasih kpd kawan2 dan juga ex-studentku yg ucap

SELAMAT HARI dan HAPPY BIRTHDAY di FB....

KU DOAKAN SEMOGA DIRIKU MENJADI...

>> HAMBA YANG TAAT DAN PATUH KPD SURUHAN-NYA <<

>> ANAK YANG SOLEHAH BUAT MA DAN ABAH <<

DIBERI KETETAPAN IMAN...

DIMURAHKAN REZEKI....

SENTIASA KUAT, TABAH DAN CEKAL
DALAM MENGHADAPI HARI-HARI MENDATANG...

DAN

SEMOGA DAPAT KONVO PADA TAHUN 2014....

AMIN.....


PENUTUP TIRAI | 31122013

sekarang dalam proses mengemaskini blog perkongsian ilmu berkaitan MATEMATIK...
untuk perkongsian bersama....

nantikan!!!!!


Bicara IMG: banyak jugak impian yg belum terlaksana lagi...tapi yang penting dan terpenting adalah nak bawa ma dan abah gi MEKAH...semoga Allah kabulkan permintaanku ini...Amin...

08 December 2013

Preview Album Warkah Cinta oleh Imam Muda Nazrul & Imam Muda Fakhrul...


# jangan lupa Like FB UNIC

Album berjudul Warkah Cinta bakal diterbitkan tidak lama lagi...

sama-sama kita dengarkan promonya....

Preview Album Warkah Cinta oleh Imam Muda Nazrul & Imam Muda Fakhrul




Akan berada di pasaran tidak lama lagi....


Jangan Lupa Dapatkannya!!!!!!!!


Selama-lamanya...
Kelembutan 
Takkan Pernah Tewas 
Dengan Kekerasan...


Bicara IMG:
pemilik blog memang peminat setia drama Warkah Cinta...

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM