Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

26 September 2013

September 2013...

24 SEPTEMBER 2013

Tahun ni tak dapat nak sambut birthday dengan anak buahku yang tembam lagi comel...Di sebabkan kekangan kerja dan menantikan student2 yang bakal ambik exam hari khamis (26/9/2013 bersamaan hari nie), maka hadiah buat si kecik tembam tu ditunda ke bulan depan...hehehe...

HAPPY BIRTHDAY MY LOVELY NIECE!

SEMOGA PANJANG UMUR,

MURAH REZEKI,

BERJAYA DALAM PELAJARAN,

MENJADI ANAK DAN CUCU YANG SOLEHAH

DAN

SENTIASA DILINDUNGI ALLAH S.W.T

WE ALL LOVE YOU DEAR!


26 SEPTEMBER 2013

Sebelum tarikh 26 September 2013 melabuhkan tirainya dan menjadi kenangan buat diriku bersama-sama student, ku ingin sampaikan ucapan buat student2 yang ku sayangi...

oleh kerana gambar student tak ada dalam simpanan,
maka letak gambar lecturer dia je la...
hehehe...

SEMOGA KEJAYAAN MENJADI MILIKMU


Bicara IMG @ Miss Intan:
saya tahu student saya semua PANDAI-PANDAI...

06 September 2013

Aku Yang Dulu Bukan Yang Sekarang...

...aku yang dulu bukanlah yang sekarang...
...dulu ku belajar sekarang ku mengajar...
...dulu dulu dulu ku susah nak faham...
...sekarang aku dah faham...

jom layan lagu yg original
|
|
v


Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku di sayang
Dulu dulu dulu ku menderita
Sekarang aku bahagia

Cita citaku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang alhamdulillah
Bersyukurlah pada Yang Maha Kuasa
Memberi jalan untukmu semuanya

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang receh
Mengejar cita cita paling mulia
Membantu keluarga dirumah

Sekolah dulu ku gak punya biaya
Terpaksa ku harus mencari nafkah
Tetapi, aku tak berputus asa
Pasti Yang Kuasa memberi jalannya

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang receh
Mengejar cita cita paling mulia
Bersyukur masuk dapur rekaman

Hidupku dulunya seorang pengamen
Pulang malam selalu bawa uang receh
Mengejar cita cita paling mulia
Bersyukur masuk dapur rekaman

Sekolah dulu ku gak punya biaya
Terpaksa ku harus mencari nafkah
Paling bisa bantu dengan penuh cinta
Cinta yang penuh warna

Aku yang dulu bukanlah yang sekarang
Dulu ditendang sekarang ku disayang
Dulu dulu dulu ke menderita
Sekarang aku bahagia

Cita citaku menjadi orang kaya
Dulu ku susah sekarang Alhamdulillah
Bersyukurlah pada Yang Maha Kuasa
Memberi jalan untukmu semuanya


Bicara IMG:
lagu dan lirik yang TERBAIK!!!

01 September 2013

Seminar Solat & Selawat Tour bersama Ustaz Don di Terengganu...

Time tak ada kerja....sibuk nak kerja....Time dah dapat kerja...blog nie terabai pulak...

But...it's ok...coz I'm just PART-TIME BLOGGER...

Alhamdulillah...dah 8 minggu aku mengajar di sini....Syukur ke hadrat Allah S.W.T kerana telah perkenankan doaku agar dimurahkan rezeki + cepat2 dapat kerja w/pun ......(biarlah hanya aku dan Dia saja yang tahu)....

Kesibukanku untuk membahagikan masa antara mengajar dan belajar membuatkan ku lebih bersemangat + sabar dan yakin dengan setiap janji Allah yang telah ditentukan untukku...

Selalu terdetik di hati ini...tiap kali keluar rumah, 

Aku ajar student2 ku hari ini kerana-Mu Ya Allah....dan aku mohon pada-Mu...Kau permudahkanlah urusanku nanti...Amin...

Alhamdulillah...setakat ini urusanku berjalan dengan lancar dan ku doakan juga agar student2 ku dipermudahkan dalam belajar dan berjaya dalam exam nanti....

Ok....tadi ada terlihat hebahan di FB Ustaz Don Daniyal Don Biyajid: Solat & Selawat Tour berkenaan Seminar Solat dan Selawat Tour bersama Ustaz Don yang akan di adakan di TERENGGANU...
(dekat je dengan rumah....bolehlah bawak ma sekali...)


kpd org2 ganu...
JOM PAKAT2 MAGHI BLAKE!!!!!

TAMBAH ILMU...KUMPUL PAHALA...


Bicara IMG:
pack betul schedule untuk 2hb-5hb....semoga Allah permudahkan segalanya...Amin...

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM