Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 November 2012

Warkah Cinta [Episod 1]

Assalamualaikum semua...

Minggu lepas tak sempat nak tengok Drama Warkah Cinta...Nasib baik ada hamba Allah yang upload cerita tu kat youtube..So, kepada yang tak sempat tengok yang mula-mula tu (macam saya nie..hehehe..), boleh lah tengok youtube kat bawah nie...

Selamat menonton...

# EPISOD 1 #

W.A.R.K.A.H
C.I.N.T.A


(Kredit kepada A Fauwaz Mohamed)

JANGAN LUPA SAKSIKAN

SETIAP HARI SELASA HINGGA KHAMIS
JAM 8.30 - 9.30 MALAM
DI TV AL-HIJRAH


Bicara IMG:
Insya-Allah akan update blog untuk episod seterusnya....
(terpikat pulak dengan jalan cerita + lagu tema dia...)


8 comments:

  1. dia main kt tv alhijrah hari apa ek?

    ReplyDelete
  2. Setiap hari Selasa hingga Khamis jam 8.30 malam... ^_^

    ReplyDelete
  3. Di mana nak cari episod-episod Warkah Cinta klau tak sempat nak tgok drama ni kat tv alhijrah???

    ReplyDelete
  4. Setakat ini ada 8 episod...semuanya di YouTube...
    Di blog nie pun ada diletakkan YouTube Drama Warkah Cinta... ^_^

    ReplyDelete
  5. Salam. boleh saya tahu dekat mana nk cari nasyid2 yang dimainkan dekat blog ni? soothing sgt =)

    ReplyDelete
  6. Wsalam...Semua lagu nasyid nie diambil dari YouTube...boleh klik pada bulatan dekat bawah sebelah kanan untuk tahu lagu2 nasyid tu... ^_^

    ReplyDelete
  7. Mesti jalan ceritanya menarik kan?

    x sabar mau beli novel dan download drama ni, huhu

    ReplyDelete
  8. Yup...sangat menarik...
    sekarang pun diulang kembali drama ni..

    ReplyDelete

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM