Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 September 2010

Salam AidilFitri..

Assalamualaikum buat smua pengunjung blog Bicara Hatiku..Esok (10/9) kita smua bakal menyambut HARI RAYA AIDILFITRI..Mesti time puncak mcm nie (dkt2 nak raya) ramai yg tgh sibuk shopping..buat kuih raya..hias rumah..dan mcm2 la..

Alhamdulillah..ayahku dan kakakku sekeluarga selamat sampai pagi td..so, pagi nie rumahku kembali meriah..lebih2 lagi dgn riuh rendah 2 org anak sedara yg cute (lama btul x kacau diorg..hehehe..)

Rasanya post kali nie x panjang..dan juga x ringkas sgt..just nak ucap buat smua muslimin & muslimat..

SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI

MAAF ZAHIR & BATIN

Nak post kad raya pun x sempat dah..esok nak raya kan..hehehe..Tapi ku tetap post kad raya special edition kat sini..Terimalah kad raya nie..Ikhlas dr kami sekeluarga..


Khas buat seluruh warga NasyidFM, sababat2 dan pendengar NasyidFM


Khas buat seluruh warga Sahabat UNIC


Khas buat seluruh warga Komuniti Teman Inteam (KTI)


Khas buat teman2 seperjuanganku (SISMAT) di UMT


Khas buat sahabat2 yg ku cintai dan diingati
(Kenangan bersama kalian tetap di ingatan..miss u all my friendz..)


Khas buat student2 ku


Khas buat seluruh artis nasyid di Malaysia


Khas buat Teman Bicara Hatiku

No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM