Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

09 April 2011

Nasyid Indie 2 - Nasyeed Semesta...

Bila dah siap, tak semestinya semua settle...
Bila dah hantar, tak semestinya semua betul...

Mcm tu perasaan aku mggu lps..sejak hantar 2nd draft nie..tapi bagiku 1st draft la..hehehe..Tipu la kalau siapa kata dia yakin 100% apa yg dia buat (means sesuatu kajian) tu semua betul..sama juga mcm aku..w/pun dah hantar draft, tapi aku rasa mcm ada silap..mcm kena tambah tolak darab bahagi..smua la..apa2 pun aku sedia terima kritikan dan komen drpd 2 org expert..tak sampai seminggu co-supervisor ku dah siap komen..wahhhh..express betul co-supervisor aku nie..tq so much..rasa x percaya dpt tgk draft yg penuh dgn pen merah..(pen merah tu bukan sbb ada tanda pangkah..tapi komen) ^_^ so, lps nie xblh nak main2..w/pun dah siap, kena edit blk apa yg sepatutnya kena edit..and the important for this year is ------> VIVA..

Ok la..berbalik cerita psl post kali nie..sblm nie dah byk cerita ttg album Nasyeed Semesta..rasanya 3 kali kot..akhirnya....dapat jgk...yehhhhhhhhhh...Alhamdulillah..selamat sampai..dgn bungkusan yg cukup kemas drpd Che An (coz beli dgn salah seorg penyanyi dlm album Nasyeed Semesta tu..) Terima kasih byk2 + Thank you so much + Syukran.. ^_^


Syok plk dgr lagu dalam album Nasyeed Semesta..lepas habis dgr lagu dlm album nie..dgr cd 1 lagi plk..coz dalam bln nie je, 2 cd dah beli..1) Berjalan Tanpa Henti by Devotees.. 2) Nasyeed Semesta..semua lagu dlm 2 album tu BEST!!!! (mmg minat sgt2 nasyid..so, sokonglah NASYID..hehehe..) ^_^


Nak share kat semua ttg album Nasyeed Semesta nie..(promote sikit..hehehe..)
Dalam album Nasyeed Semesta, ada 12 lagu semuanya..antara yg paling BEST..


1) Pesona Fana
by Univoice

2) Ratu Hatiku
by ReadOne

3) Curang
by Feelhoney

4) Baru Kenal Cinta
by Fine

5) Bahtera Persahabatan
by Che An

6) Hijrah
by Bytiey

7) Cerita Cinta
by Elhamz

8) Isteri Buatku
by Rahmat

9) Sahabat Dengarkan
by Hilwan

10) Di Pangkuan Cinta-Mu
by Rxeme

11) Serang Balas
by R-If

12) Pengabdi Cinta-Mu
by Zulhilmi feat Halim


sebenarnya xde pun yang mana paling BEST..
coz...
SEMUA BEST!!!!!!!

kpd yg belum beli lagi..jgn lupa beli yer..x payah la nak download2 dr kwn2..kalau nak puas hati, beli yg ORIGINAL.. ^_^

Semoga industri NASYID terus SUCCESS!!!

Ucapan:

Buat artis nasyid (album Nasyeed Semesta): semoga semua terus success.. ^_^

Bicara Hatiku: menanti komen drpd supervisor pulak..harap2 x byk komen la..

1 comment:

  1. Terima kasih sebab beli CD daripada saya, hehe...^_^"...

    ReplyDelete

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM