Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

28 September 2011

Jom Tengok Konsert UNIC...

Assalamualaikum kpd semua..Semoga kita semua sentiasa berada dlm lindungan-Nya..

Makin hari, makin sibuk pulak..sibuk dgn kelas + mark paper...sampai tak sempat nak post apa2..ada benda nak share cerita..bukan gosip yer..hehehe..Seperti sedia maklum post sebelum ini, pendaftaran pelajar baru ke institut pengajian tinggi (IPT) telah berlangsung pada awal bulan 9 (formal semacam la pulak ayat nie)...so, suasana kampus pun tiba2 bertukar (mcm shock culture pulak)...........biasanya kalau pukul 9 pagi, tak ada la penuh + sesak parking kereta..tapi..tahun nie (tahun2 sebelum nie pun sama la jugak) kat UMT, mmg penuh la..nak kata kat mana org x parking...semua "main" parking je..kalau boleh sampai kat depan muka pintu..buka pintu ---- terus masuk kelas..hahaha..


bab parking dah habis yer..x nak cerita la panjang2..coz ada cerita di sebaliknya (cerita yg MEMANG TAK BEST)..

next story...


Musim konvokesyen dah bermula....(tapi aku tak konvo lagi tahun nie..huhuhu..)

Tapi aku tumpang gembira tgk kwn2 yg telah konvo dan akan konvo..x kira la dpt degree ke..master ke..PhD ke..

TAHNIAH BUAT SEMUA...
CONGRATES...
Teringat time konvo degree dulu..rindu kat kwn2...tapi yg BEST + GEMBIRANYA sebab malam sebelum aku konvo ada KONSERT UNIC..

Jom tengok gmbr KENANGAN DULU ---- KONSERT UNIC DI UMT (2009)..


UNIC @ Konvo UMT ke-7, 2009
Tahun nie, UNIC kembali lagi ke UMT..Sempena KONVO UMT KALI KE-9...BESTNYEEEEE...

Jommmmmmm.....kita tengok Konsert UNIC.......

di UMT......29/9/2011....Hari Khamis...Jam 8.30 malam...

JANGAN LUPA!!!


No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM