Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

04 October 2011

Last Conference with More Questions...


Alhamdulillah..dah selesai pun my last conference di Hotel Permai Inn, Trg.. ^_^


Terima kasih byk2 to my lovely mom
coz temankan ku selama 2 hari di conference..

Ingatkan last conference ku ini yg x berapa kena-mengena dgn Master Matematik, tak ada la org tanya...Tapi bila habis je slide, terus ada org angkat tangan...Bukan seorang dua..tadi ada 5 orang yang nak tanya..Orang yg ke-5, x sempat nak tanya coz dah terlebih masa tadi...(next time i will come back at conference..hehehe..)

Jom, start calculation.. ^_^
1 orang = 2 soalan
4 orang = 8 soalan

("BEST FRIEND" budak MATHS adalah NOMBOR..hehehe..)

Fuhhhhh...memang pecah rekod ni..5 conference ku sebelum ni, tak ada pulak nak tanya..naik lenguh jugak nak menjawab tadi....International conference la katakan....tahu2 je la....bukan in Malay...English "tip top"..hahaha...rasa macam tengah lecture statistik pulak tadi..hehehe...

It's OK..
Sharing is Caring..

So, kepada sesiapa berminat nak buat research yg melibatkan kaedah statistik,
janganlah segan-segan..(promote sekejap..)


JOM KITA BUAT KAJIAN SAMA-SAMA
(LET'S DOING RESEARCH TOGETHER)


Bicara Hatiku: Insya-Allah, panjang umur..ada masa..jumpa di conference akan datang... ^_^

No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM