Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

07 September 2012

Album Ke-2 DESTINY...

Assalamualaikum dan Salam Jumaat buat seluruh pengunjung blog ini...

Lama dah tak post kat blog nie...ingatkan lepas raya macam "lega sikit"...rupanya banyak lagi kerja...fuhhhhh...(Astaghfirullah...tak baik betul la mengeluh...)

Ok la...post kali nie nak hebah sikit cerita tentang Album ke-2 Kumpulan Nasyid yang ku minati...iaitu...

...KUMPULAN DESTINY...

(Album nie dah beli 3 hari lepas kat tempat keje...)

Memang berbaloi la beli cd nie...sejak beli, tiap-tiap hari time masuk kereta, mesti pasang cd DESTINY...bukan sekadar dapat dengar lagu nasyid yang best, tapi ada selawat, bacaan suci ayat Al-Quran dan juga zikir...

Album ke-2 DESTINY nie mengandungi 13 track:

SELAWAT ACAPELA
CINTA SEPI INDAH
HADITH 40(I)
KATA MAAF
SAJAK
BERSAMA RINDU
BACAAN AYAT AL-QURAN
TANDUS
HADIS 40(II)
KELOPAK SIRNA
HADITH 40(III)
ZIKIR MUNAJAT
ALUNAN AZAN


banyak2 lagu dalam album tu, lagu yang paling saya suka....

CINTA SEPI INDAH


jappppppppppppp.....
nak tolong promote sikit...
(ayat di bawah nie di copy paste daripada FB Destiny Nasyeed II)

Jika berminat untuk sebarang tempahan secara online
sila inbox
NAMA
ALAMAT
NO. TEL
JUMLAH TEMPAHAN

kepada



atau



Bicara IMG:
Sambung marking assignment student sambil dengar lagu Cinta Sepi Indah...

No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM