Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

16 July 2011

Seminarku ke-6: UMTAS 2011...

Alhamdulillah..hari Isnin till Rabu lepas (11-13 Julai) telah berlangsungnya Seminar UMTAS (Universiti Malaysia Terengganu 10th International Annual Symposium)..Seminar tersebut bertempat di Hotel Permai Inn, Kuala Terengganu (nasib baik conference kali nie dekat je dgn rumah..hehehe..)

Sebelum post gmbr2 time seminar tu, nak cerita serba sedikit ttg UMTAS..Seminar UMTAS meliputi 5 conference lain iaitu:
1) International Conference on Computer Science
2) International Conference on Engineering Science
3) International Conference on Life Science
4) International Conference on Chemical and Physical Science
5) International Conference on Mathematics

Tarikh pembentanganku jatuh pada hari ke-2..means 1st day n last day tu jln2+makan2+tgk2 kwn present je..Kali nie, ramai pulak pakar2 (means lecturer) yang komen+bagi suggestion time aku present..Apa2 pun komen dan suggestion yg telah mereka berikan, aku anggap semua itu sebagai kritikan membina dan panduan utk aku lebih mendalami sesuatu kajian yg dijalankan..

Terima kasih & Thank you very much
kepada semua yang telah
memberi komen dan suggestion..

Kepada kawan2 ku yang telah present..

Tahniah buat semua pembentang..

dan tidak lupa kpd kawan2 yg sudi datang bagi sokongan...

Terima kasih coz sudi datang..
(Lain kali datang lagi..hehehe..)


Ok..jom kita tengok gambar pulak.. ^_^


:: Majlis Perasmian UMTAS 2011 ::

:: 1st day UMTAS 2011 ::


:: International Conference on Mathematics ::

:: International Conference on Engineering Sciences ::



:: International Conference on Chemical and Physical Science ::

:: Majlis Penutupan UMTAS 2011 ::

:: Bergambar bersama presenter2 UMTAS 2011 ::

:: Seminarku ke-6: UMTAS 2011 ::

:: Miss Intan at Intan Hall ::

Lepas nie ada 1 lagi conference..but at the same place..hehehe.. (If u know what the conference that I will attend, don't shy to come.. ^_^)


Pesanan buat semua dan juga diriku:

Hari nie 16 Julai 2011 bersamaan 14 Sya'aban...Oleh itu, pada malam nanti adalah Malam Nisfu Sya'aban..Jadi, sama-samalah kita lipat gandakan amal ibadat kita dgn membaca Yaasin dan memohon keampunan daripada Allah S.W.T.


No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM