Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

08 June 2012

Peraduan SHARE MTV Message Undelivered...

Assalamualaikum...Nak straight to the point yer...Coz nak tolong promote + war2kan tentang 

PERADUAN SHARE
MESSAGE UNDELIVERED 


Pernah dengar tak tajuk lagu Message Undelivered? Kalau tak pernah dengar tu, kena la dengar yer...Serba ringkas dan padat sikit tentang lagu nie...

Lagu Message Undelivered telah dinyanyikan oleh penyanyi nasyid kumpulan Devotees, iaitu Abdul Halim Ahmad dalam Album Koleksi Nasyid Indie Vol.1 - Nasyeed Underground pada tahun 2009 terbitan Neurotic Studio...

Ringkas dan padat tak?hehehe... :D

Jadi, kepada yang belum dengar lagi..jangan nangis2...jangan sedih2...anda semua boleh dengarkannya...bukan sekadar lagu tapi sekali dengan video klip...

Jom sama-sama kita dengarkan... (jangan lupa baca post nie sampai habis...)



KEJAP2...
POST NIE BELUM HABIS LAGI....

Nak beritahu cara-cara sertai
PERADUAN SHARE
MESSAGE UNDELIVERED 

Caranya mudah je...


Post selepas ini telah disalin dan ditampal daripada Blog Abdul Halim...


Apa yang menariknya tentang kemunculan video klip Message Undelivered ni? Ya, saya dengan ini amat berbesar hati ingin mengumumkan yang 1 peraduan akan dibuka di mana hadiahnya berupa pakej percutian ke Seoul, Korea pada musim luruh 2012 ini bersama saya dan beberapa orang rakan lain. Awesome kan? ;-) Jadi diharapkan kepada sesiapa yang memang dah lama berhajat nak berjalan-jalan ke Korea tapi dengan jalan mudah dan cuma usaha sikiiiiittt je, jom sertai peraduan ini yang mana saya akan mula buka penyertaannya insyaAllah 7 JUN 2012 bersamaan hari Khamis. Bersiap sedialah semua kerana peluang keemasan mungkin hanya datang sekali seumur hidup.

So, stay tune dengan update2 saya terutamanya di facebook page saya www.facebook.com/halimdevotees dan juga facebook.com/halimofficial untuk berita-berita terkini dan cara penyertaan. Akhir sekali please share this ads to others, kerana untuk anda menang sebenarnya adalah dengan mem'promo' cerita ni kepada rakan-rakan anda yang lain, tak kira la kat blog sesiapa ke, facebook page member ke, page Justin Bieber ke, Maher Zain ke, forum-forum ke, hatta ke forum resepi sekalipun amat digalakkan bagi membuka peluang lebih untuk memenangi hadiah ni *dah bagi hint ni*. hehe.


Bicara IMG:
Salam Jumaat kpd semua pengunjung...dan JANGAN LUPA SHARE yer lagu tu!!!!!


No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM