Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 October 2010

NasyidFM, Inteam & UNIC...

20.10.2010..comel btul tarikh hari nie..so, sempena tarikh nie, nk post..dan share ttg 2 perkara..

1) Facebook NasyidFM

NasyidFM?? Apa tu?? Radio nasyid ke?? Macam mana nak dengar?? Tak dapat cari frekuensi kat radio pun..

So, kpd siapa2 yg belum kenal NasyidFM..Jom la add NasyidFM..(jom la kenal2..x kenal, maka x cinta..hehe..)


JANGAN LUPA CADANGKAN KEPADA RAKAN-RAKAN.. :D


2) Kempen 100,000 Fan Inteam dan UNIC di Facebook

Jom kita baca berita+hebahan kat laman Komuniti Teman Inteam jap oleh Akhi Amin Inteam..
http://www.inteam.com.my/viewtopic.php?forum=1&topic=6124


Assalamualaikum,
Untuk makluman semua, Inteam dengan kerjasama UNIC telah melancarkan kempen 100,000 fan inteam dan unic di facebook.
Alhamdulillah, setakat ini, fans kedua-dua page ini sudah menjangkau 40,000 lebih fans.

Kita mensasarkan seluruh fan unic yg belum like Inteam, supaya berbuat demikian dan begitu juga sebaliknya, bagi menyokong kempen ini.

Kami juga berharap warga KTI dapat menyertai kami dalam kempen ini dan mewarwarkan kepada sahabat semua, serta suggest to friends, kepada semua frienda anda di FB.

Insya Allah, utk makluman anda, FB Maher Zain meningkat sebanyak 250,000 lebih dalam tempoh 10 hari sejak beliau berada di Malaysia, sedikit sebanyak atas bantuan dari MZM-FC juga, selain publisiti yang sangat meluas utk beliau.

Mari kita sama-sama menggunakan momentum ini, untk memeriahkan kembali industri nasyid.

Terima kasih atas sokongan semua.





So, apa lagi..jom kita sokong kempen nie..dan sama2 hebahkan ttg facebook NasyidFM, Inteam dan UNIC kat kawan-kawan..

Sambil-sambil dengar lagu Inteam dan UNIC di radio NasyidFM..
JANGAN LUPA ADD + SUGGEST
kat kawan2 ttg facebook nie.. :D
(promote2..)

Terima kasih atas sokongan semua terhadap industri nasyid Malaysia..

No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM