Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

31 July 2009

First time pergi Pulau Kapas...

Just nak share dgn kwn2..Minggu lps, aku g Pulau Kapas dgn kwn (kak rashidah)..Teman dia collect data utk master..Pagi tu, kami bertolak dr jeti kat Marang kul 9.30..Nak g sana, kena la bayar tambang dulu..tambangnye x la mahal sgt..RM35 (pergi balik- 1 hari)..Aku n kak rashidah x bermalam kat sana..
Dlm setengah jam kami sampai kat Pulau Kapas..Wah..cantiknya..first time aku sampai sini..biasa la..org trg, tp x pernah pun dtg kat pulau kapas nie..hehehe..Sampai je kat sana, kami pun start tugas..beri questionare kat pelancong2 pulau kapas..kebanyakannya mat salleh la..ada dr perancis, jerman, australia, denmark, afrika, india.. Alhamdulillah..ramai jgk yg sudi isi questionare tu..Sambil2 jln cari pelancong, sempat la kami ambil gambar..nak buat kenangan..n also share kpd smua permandangan pulau kapas sepanjang kami kat sana...


Permandangan dari Pulau Kapas...

Ni gambar Pulau Kapas dr atas bot...

Selamat tinggal Pulau Kapas...

No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM