Anda suka lawat blog ini?

Teman Bicara Hatiku

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

06 July 2009

Kembali ke kampus...

Dah seminggu tak post apa2 kat blog nie..macam kosong je cerita bulan nie...Sebenarnya banyak cerita nak kongsi.Tapi nak buat mcmn..time nak post ada kerja yang mustahak..so perlulah selesaikan yang tu dulu..Ok, aku start dgn cerita smlm la (sepatutnya post smlm..hehehe..)...Tapi, tak apa la, aku combine cerita smlm dgn hari nie..

Seawal 8 pagi aku tiba di kampus (wah...mcm aku pulak nak register sem baru)..Biasa la, nak tgk suasana budak2 lama register..Mmg sibuk la kat foyer fst nie..Sibuk + Meriah..Dah lama x meriah mcm nie..hehehe..Tp, semuanya ok je..coz aku tgk ada kaunter yg disediakan bagi setiap program kat foyer fst..so, student2 x perlu la bersesak2 nak masuk pejabat am tu..

Aku tengok gelagat mereka nie skjp je la..coz ada keje nak disiapkan..xkan nak jd wartawan pulak...hahaha...Bila time tghri (coz aku balik rumah), sempat la tgk kat kafe fst nie...wow!!!ramainye..penuh meja..mostly student baru la yg makan kat situ..coz diaorg x tahu nak mkn kat mana lg..kaya la mak cik kafe nie...hehehe..

Ok..abis cerita smlm...Yg hari nie, time aku dtg kampus (biasa la masuk pjbt kul 8 kan)..lagi ramai dr smlm...penuh student2 kat fst..masa aku nak naik tangga, ada la seorg student nie (rasanya student baru), dia tny aku bilik kuliah MSB..so, aku brthu la dia kat arah sana..ingatkan dia seorg je yg lewat gi kuliah..then dia panggil la geng2 dia..ya ampun..ramai pulak budak2 nie yg x tahu bilik kuliah..tp, tengok student2 baru nie mcm relax je..kalu x tahu bilik kuliah, duk rehat2 kat foyer nie..teringat plk time mula2 masuk u dulu..mmg la aku x knl sgt umt nie (walaupun kat ngri sendiri)..tp first day tu mmg letih la coz time tu hari ronda2 cari bilik kuliah je..hehehe..biasa la first day, lecturer x start lg kuliah..aku n kwn2 ada la tny kat senior2 bilik kuliah..yg sorang tu kata kat bangunan kat klinik..yg sorang lg kata kat pintu pagar belakang..mana 1 la nak ikut..ronda punya ronda..tgk2 dua tempat tu bukan..adeh..dah la penat (mcm berjalan kaki utk negara pulak)..last skali aku n kwn2 cari la sendiri...mmg jumpa la..hehehe..

ok la...aku nak balik nie...ada masa, aku post lg cite best kat umt nie...
n nak ucap kat student2 baru n lama umt... "STUDY MOLEK2..."



No comments:

Post a Comment

Drama Cinta dan Wahyu

Loading...

Drama Warkah Cinta

Loading...

HEALTHY R US

HEALTHY R US
Saya suka jenguk blog nie...Jom la jenguk...

SENTIASA UNIK BERSAMA UNIC

SEKALI INTIM TERUS INTEAM